Het eindspel
Boek

Het eindspel Gevecht om Dusty Divot & Aanval op Tilted Towers ([2019])/ Devin Hunter, vertaling [uit het Engels]: Textcase

Grey (12) probeert met zijn squad de top 5 te halen, zodat ze het gehackte Fortnite spel, waarin ze gevangen zitten, kunnen verlaten. Dat lijkt een onmogelijke opgave, totdat zijn rivaal Tae Min met een onverwacht voorstel komt. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde en laatste deel van 'Gevangen in Battle Royal'* probeert de 12-jarige Grey met zijn squad in de top 5 te komen om het gehackte Fortnite spel, waarin ze gevangen zitten, te kunnen verlaten. Wanneer een van de squadleden naar een hoger op de ranglijst staande squad overstapt, lijkt een top 5-notering een onmogelijk opgave te worden. Rivaal Tae Min komt echter met een onverwacht voorstel. In de twee verhalen in dit boek wordt beschreven hoe Grey en zijn squad het eind van het seizoen halen, welke spelletjes er gespeeld worden, hoe vriendschappen overleven en sneuvelen, maar het gaat ook over vertrouwen, angst en eenzaamheid. Wensvervullend verhaal. Om echt goed in de sfeer te kunnen kruipen is voorkennis van de twee eerdere delen gewenst, evenals enige kennis van het computerspel Fortnite. Geschreven in een vlotte stijl en de gebeurtenissen volgen elkaar snel op. Voor gameliefhebbers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000366774 | 224 pagina's

Titel Het eindspel : Gevecht om Dusty Divot & Aanval op Tilted Towers
Uniforme titel Gevecht om Dusty Divot Aanval op Tilted Towers
Auteur Devin Hunter
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave [Houten] : Van Holkema & Warendof, [2019]
Overige gegevens 224 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Fight for Dusty Divot + en: Attack from Tilted Towers. - New York : Skyhorse Publishing, 2019. - (Trapped in Battle Royale ; #5, #6)
ISBN 9789000366774
PPN 420799311
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Fortnite (computerprogramma) ; Computerspelen ; Vriendschap ; Virtual Reality
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fortnite
Boek

Fortnite (2018-2019)

vol. dl. 3
Uitgeleend