Zomerzusjes
Boek

Zomerzusjes ze zijn een tweeling, maar ongelooflijk verschillend. Tot een familiecrisis hen dwingt mader tot elkaar te komen. ([2019])/ Elin Hilderbrand, vertaling [uit het Engels]: Annemarie Lodewijk

Na de dood van hun vader hebben de tweelingzussen Tabitha en Harper voor het eerst in jaren contact.

Aanwezigheid

Recensie

Na de dood van hun vader hebben de tweelingzussen Tabitha en Harper Frost voor het eerst in jaren contact. Tabitha groeide op bij haar snobistische moeder en heeft problemen met haar opgroeiende dochter. Harper is net betrapt door de vrouw van haar geliefde. Ze besluiten dat Harper voor de dochter gaat zorgen terwijl Tabitha het huis van hun vader zal opknappen om het te verkopen. Langzamerhand komen ze erachter dat hun band veel sterker is dan ze dachten en dat vergeving en besef van de eigen rol die ze in hun verwijdering gespeeld hebben, aandacht verdient. Deze ontroerende roman gaat over opgroeien en jaloezie, de ervaringen van de zussen zijn hetzelfde waarmee de dochter van Tabitha geconfronteerd wordt. Het verhaal speelt op twee eilanden voor de kust van Massachusetts: Nantucket en Martha's Vineyard en worden in deze roman aangeprezen als paradijselijke vakantieoorden. Behalve de familieperikelen is het een liefdesverhaal, maar de relatie tussen de zussen heeft de hoofdrol. Het is een heerlijk ontspannend verhaal dat afwisselend vanuit het oogpunt van de zussen verteld wordt.

Specificaties

Nederlands | 9789022582534 | 395 pagina's

Titel Zomerzusjes : ze zijn een tweeling, maar ongelooflijk verschillend. Tot een familiecrisis hen dwingt mader tot elkaar te komen.
Auteur Elin Hilderbrand
Secundaire auteur Annemarie Lodewijk
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2019]
Overige gegevens 395 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The identicals. - New York : Little, Brown and Company, 2017
ISBN 9789022582534
PPN 420879447
Genre familieroman - romantische verhalen
Taal Nederlands