Leugens en lattes
Boek

Leugens en lattes ([2019])/ Lauren Weisberger, vertaling [uit het Engels]: Carolien Metaal

Als een vrouw ten onrechte wordt beschuldigd van rijden onder invloed, krijgt ze hulp van een imagomanager uit Hollywood.

Aanwezigheid

Recensie

Losstaand vervolg op 'De duivel draagt Prada' en 'De wraak van Prada'. Hierin wordt gevolgd hoe het nu gaat met het personage Emily Charlton, de voormalig assistente van Runway-hoofdredacteur Miranda Priestly. Naast Emily is ook voormalig model Karolina, echtgenote van een senator, een van de hoofdpersonages. Zij wordt ten onrechte beschuldigd van rijden onder invloed. Zij krijgt hierbij hulp van haar vriendinnen Miriam, een ex-topadvocate en Emily, die nu werkzaam is als imagomanager voor de bekendste Hollywood-sterren. Gezamenlijk proberen zij de eer van Karolina te redden en te bewijzen dat zij onschuldig is. Vermakelijke chicklit van bestsellerauteur Weisberger die met veel humor en verwijzingen naar de hedendaagse popcultuur haar fans op de wenken bedient. De drie hoofdpersonages staan om beurten centraal in de verschillende hoofdstukken, maar nadelig is dat het geliefde personage Emily hierdoor een stuk minder aan bod komt.

Specificaties

Nederlands | 9789022576892 | 334 pagina's

Titel Leugens en lattes
Uniforme titel Leugens & lattes
Auteur Lauren Weisberger
Secundaire auteur Carolien Metaal
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2019]
Overige gegevens 334 pagina's - 22 cm
Annotatie Omslagtitel: Leugens & lattes - Vertaling van: When life gives you lululemons. - New York : Simon & Schuster, 2018 - Vervolg op: De duivel draagt Prada + en: De wraak van Prada
ISBN 9789022576892
PPN 420879366
Taal Nederlands