De wegpiraat
DVD

De wegpiraat ([2019])/ regie: Jeroen Jaspaert

Rat is een wegpiraat en berooft iedereen die zijn pad kruist. Hij steelt van iedereen eten en wordt steeds dikker. Tot een slimme eend een list bedenkt. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Animatiefilm van Jeroen Jaspaert naar het prentenboek van Julia Donaldson en Axel Scheffler. Jaspaert verfilmde eerder 'Mannetje Tak' van hetzelfde duo. Wegpiraat is een rat die op zijn paard door het bos rijdt en iedereen die hij tegenkomt berooft van hun etenswaren. Het liefst eet hij zoetigheid zoals taartjes en honing, maar soms is zijn buit alleen klaver of hooi. Op een dag komt hij een slimme eend tegen die een list bedenkt om hem een lesje te leren. Een humoristisch verhaal, waarin de rat een lesje krijgt over hebzucht en stelen. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 8713045249991

Titel De wegpiraat
Uniforme titel The highway rat
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeroen Jaspaert ; Rob Brydon ; Tom Hollander ; Julia Donaldson ; Alex Scheffler
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Entertinament One, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (26 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Rob Brydon, Tom Hollander, Frances de la Tour. - Engels of Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler - Videoversie van de animatiefilm: Groot-Brittannië : Orange Eyes, 2017 - Oorspronkelijke titel: The highway rat
ISBN 8713045249991
PPN 421437804
Thematrefwoord Rovers ; Eten
Taal Engels