Maaltijdsalades
Boek

Maaltijdsalades ([2019])/ Eva Harlé, fotografie: Nicolas Lobbestaël ; vertaling [uit het Frans]: Renate Hagenouw/Vitataal ; redactie: Vitataal

Recensie

Kookboek met recepten voor maaltijdsalades in de serie '7 minuten in de keuken'. Of het echt in 7 minuten gaat lukken ,valt te betwijfelen maar het is absoluut een onderwerp dat zich goed leent voor dit concept. Na de inhoudsopgave volgt een summiere inleiding met de tip alles van te voren klaar te maken en de dressing apart te houden zodat je daarna op ieder moment en op iedere plek je maaltijd kunt bereiden. Op de linkerpagina staan de ingrediënten zowel in beeld als in woord met daaronder de bereidingswijze. Rechts staat een smakelijke foto van het eindresultaat. Alles is gedrukt op mat gekleurd papier. Het aantal personen en de kooktijd worden steeds vermeld. Een overzichtelijk boek waar je veel inspiratie uit kunt halen als je op een niet al te ingewikkelde manier een snelle salade wil maken. Met de ingrediënten kan eenvoudig gevarieerd worden, je komt vanzelf op ideeën. Fijn in al zijn efficiënte eenvoud.

Specificaties

Nederlands | 9789022335994 | 66 pagina's

Titel Maaltijdsalades
Auteur Eva Harle
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Renate Hagenouw ; Nicolas Lobbestaël
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Manteau, [2019]
Overige gegevens 66 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: 30 overheerlijke recepten met slechts 7 minuten voorbereiding! - Met register - Vertaling van: Salades complètes. - Paris : Hachette Pratique, (c)2018. - (7 minutes en cuisine)
ISBN 9789022335994
PPN 422212903
Rubriekscode 629.76
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Salades
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Salades