Vrolijkheid
Boek

Vrolijkheid de verrassende kracht van alledaagse dingen om plezier en geluk te creëren ([2019])/ Ingrid Fetell Lee, vertaling [uit het Engels] Annoesjka Oostindier

Handboek om op een praktische wijze jezelf, je huis, je werkplek en zelfs de wereld letterlijk vrolijker te kleuren met behulp van vorm, kleur en textuur.

Aanwezigheid

Recensie

Dat onze omgeving onze geestelijke gezondheid beïnvloedt, is wel bekend. Maar waarom omringen we ons dan met zoveel grauwe kleuren en vormen? Dit inspirerende boek maakt duidelijk dat blijdschap helemaal niet moeilijk te vinden is. Het laat zien wat we zelf kunnen doen om onze omgeving op te vrolijken en wat voor effect dat kan hebben. Want het is helemaal niet zo ingewikkeld. Je kunt het namelijk zelf creëren op de plek waar je nu bent, voor de mensen om je heen, maar vooral ook voor jezelf. Want van vrolijke esthetiek gaat zoveel kracht uit, dat het vaak het beste in ons naar boven haalt. Meestal zonder dat we ons daar bewust van zijn. Dit boek leert je waarom bepaalde plaatsen en dingen je een warm en fijn gevoel geven. Hoe je daar meer van kunt ontdekken en bewuster van kunt gaan genieten en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven. Het boek bevat daarvoor een speciale toolkit, met handleiding en werkbladen. Het boek heeft wonderwel alleen enkele zwart-witillustraties, maar de auteur weet door middel van de tekst het vrolijke gevoel toch goed over te brengen. De auteur is zelf ontwerpster en deelt in haar eerste boek alle aspecten die bijdragen aan (meer) vrolijkheid.

Specificaties

Nederlands | 9789400511033 | 411 pagina's

Titel Vrolijkheid : de verrassende kracht van alledaagse dingen om plezier en geluk te creëren
Auteur Ingrid Fetell Lee
Secundaire auteur Annoesjka Oostindiër
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Lev., [2019]
Overige gegevens 411 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Joyful. - (c)2018
ISBN 9789400511033
PPN 420798439
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vreugde ; Geluk
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Vreugde