Niet zonder elkaar
Boek

Niet zonder elkaar (januari 2019)/ Jill Shalvis, vertaling [uit het Engels]: Titia van Schaik

Een jonge vrouw staat voor een moeilijke keuze door een onverwachte erfenis en de ontdekking dat ze een tienerzusje heeft.

Aanwezigheid

Recensie

Quinn krijgt een schok te verwerken wanneer ze bericht krijgt dat ze geadopteerd is en haar biologische moeder is overleden. Om meer te weten te komen over haar verleden en haar erfenis reist ze af naar het afgelegen en rustige dorpje Wildstone. Hier krijgt ze de volgende schok te verwerken. Ze blijkt een vijftien jaar oud zusje te hebben, Tilly, dat klaarblijkelijk ook niets van Quinns' bestaan wist. Hoewel Quinn niet van plan is in Wildstone te blijven, wil ze Tilly graag leren kennen. Gedurende haar korte verblijf wordt ze verschillende keren te hulp geschoten door de aantrekkelijke Mick. Hij weet gevoelens bij Quinn los te maken waarvan ze dacht dat deze voorgoed verloren waren door een overwerkt verlies. Een makkelijk leesbare roman. De plot is niet heel verrassend, maar prima in zijn soort. Ieder hoofdstuk wordt gestart met een paar regels uit het dagboek van Tilly. Dit voegt een grappige noot aan het boek toe. Geschreven vanuit de derde persoon. Lectuur om bij weg te dromen. Het taalgebruik is eenvoudig.

Specificaties

Nederlands | 9789034753939 | 413 pagina's

Titel Niet zonder elkaar
Uniforme titel Wildstone
Auteur Jill Shalvis
Secundaire auteur Titia van Schaik
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, januari 2019
Overige gegevens 413 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: Lost and found sisters. - New York : HarperCollins Publishers LLC, (c)2017
ISBN 9789034753939
PPN 421135441
Genre familieroman - romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 209
Uitgeleend