Cardinal. Seizoen 2
DVD

Cardinal. Seizoen 2 ([2019])/ Aubrey Nealon

In Algonquin Bay, Ontario onderzoekt rechercheur John Cardinal de moordaanslag op een jonge vrouw die verband lijkt te houden met drugshandel.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede seizoen van een Canadese politieserie die zich afspeelt in Algonquin Bay, Ontario. Het verhaal is gebaseerd op het boek 'Blackfly season' (Bloedrode zon) van Giles Blunt, hoofdrolspeler is Billy Campbell (Helix; The killling). Rechercheur John Cardinal en zijn collega Lise Delorme (Karine Vanasse) onderzoeken de zaak van een jonge vrouw die in haar hoofd is geschoten en nu niet meer weet wie ze is en wat er gebeurd is. Korte tijd later worden er lichamen gevonden van mensen die ritueel vermoord zijn en lid waren van een beruchte motorclub die zich bezighoudt met drugshandel. Intussen wordt Cardinal door zijn meerderen nog steeds verdacht van corruptie. De sfeer is grimmig. Zes afleveringen.

Specificaties

Engels | 8713045249830

Titel Cardinal. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeff Renfroe ; Billy Campbell ; Karine Vanasse ; Giles Blunt
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2019]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 × ongeveer 42 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomson. - Regisseurs onder anderen: Jeff Renfroe. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een boek van Giles Blunt - Videoversie van de televisieserie: Canada : Sienna Films, (c)2018
ISBN 8713045249830
PPN 421513241
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Cardinal
Boek

Cardinal (2018-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend