Arthur en de Minimoys. Volume. 1
DVD

Arthur en de Minimoys. Volume. 1 ([2019])/ Pierre-Alain Chartier, regie Pierre-Alain Chartier

Via een geheime doorgang in de tuin van zijn oma komt Arthur (10) terecht in de wereld van de Minimoys. Samen met prinses Selenia en haar broertje strijdt hij tegen tovenaar Maltazard. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Animatieserie van Studio 100, gebaseerd op de boeken en de films van Luc Besson uit de jaren 2002-2009. De oorspronkelijke films zijn gemaakt in een combinatie van live-action en animatie, deze versie is geheel in CGI-animatie. Arthur (10) is een slimme, wat dromerige jongen die zijn vakantie doorbrengt bij zijn oma. In haar achtertuin vindt hij een geheime doorgang naar de wereld van de Minimoys, kleine elfachtige wezentjes. Arthur verandert zelf in een Minimoy en wordt vrienden met prinses Selenia en haar broertje Betameche. Samen strijden ze tegen de slechte tovenaar Maltazard, die met zijn soldaten de macht in het koninkrijk wil overnemen. In de wereld van de Minimoys is Arthur een heldhaftige jongen met een magisch zwaard. De vrienden krijgen hulp van vier 'Sword defenders', grote insecten met speciale krachten. Een serie met veel actie. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051083143875

Titel Arthur en de Minimoys. Volume. 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Pierre-Alain Chartier ; Patrice Garcia ; Luc Besson
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 180 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken - Gebaseerd op personages van Patrice Garcia en op de speelfilm Arthur and the Minimoys, geregisseerd door Luc Besson - Videoversie van de animatieserie: Frankrijk : EuropaCorp Television, (c)2017 - Bevat: 1. De opschepper, de trotse en de leerling ; 2. Gezondheid, Darkos! ; 3. Zuiver van hart ; 4. Wat een team! ; 5. Gamoelkwijl ; 6. Malthazards offer ; 7. Araknofobie - Bevat ook: Bonusclip: "Wees niet bang" (Nachtwacht)
ISBN 5051083143875
PPN 421933062
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands