Help! Mijn kind zit op YouTube
Boek

Help! Mijn kind zit op YouTube voor alle volwassenen die nog steeds denken dat elke YouTuber een vlogger is... (april 2019)/ Bas van Teylingen, redactie: Thea van Tijssen ; eindredactie: Erik Klap

Wat trekt kinderen aan op YouTube? Lees ook over het ontstaan van YouTube, de aantrekkingskracht voor jongeren en do's en don'ts als ze zelf YouTuber willen worden. Voor opvoeders met kinderen van ca. 6 t/m 13 jaar.

Recensie

Zijn de namen Dylan Haegens, Giel de Winter en Kalvijn namen die regelmatig voorbij komen in je gezin? Dan heb je vast te maken met kinderen die gefascineerd zijn door de aantrekkingskracht van YouTube. Dit boek is een gids voor ouders/opvoeders wiens kinderen op YouTube zitten. De schrijver Bas van Teylingen heeft het geschreven omdat hij het belangrijk vindt dat ouders aansluiten op de belevingswereld van hun kinderen en zich daarom ook verdiepen in YouTube. Het boek geeft inzicht in het ontstaan van YouTube en legt uit waarom het zo populair is geworden en wat de richtlijnen en do's and don'ts zijn. Bevat kleurenillustraties. Ook geeft de schrijver tips voor als je kind zelf YouTuber wil worden. Informatief, interessant en prettig geschreven boek met veel voorbeelden uit de praktijk. Voor opvoeders van kinderen van ca. 6 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085675150 | 218 pagina's

Titel Help! Mijn kind zit op YouTube : voor alle volwassenen die nog steeds denken dat elke YouTuber een vlogger is...
Auteur Bas van Teylingen
Secundaire auteur Thea van Tijssen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hilversum] : FC Klap, april 2019
Overige gegevens 218 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789085675150
PPN 421053720
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen YouTube
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Sociale media