Alles op het spel
Boek

Alles op het spel (maart 2019)/ Sophie Hannah, vertaling [uit het Engels] Anna Livestro

Als een vrouw met man en tienerdochter naar Devon verhuist, komt ze in bizarre situaties terecht die met haar huis en de buren te maken hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Na een hectische periode in Londen verhuist Justine (ik-persoon) met echtgenoot en veertienjarige dochter Ellen naar een oud landhuis in Devon (geïnspireerd op het huis van Agatha Christie in Devon). Justine wil er genieten van helemaal niets doen. Maar als Ellen totaal van slag raakt omdat haar beste vriendje George ten onrechte van school is gestuurd, de schoolleiding vervolgens het bestaan van George ontkent en Justine vreemde dreigtelefoontjes ontvangt, is het snel gedaan met niets doen. Ze ontdekt een opstel dat Ellen voor school schrijft. Dit gaat over een moordzuchtige familie die ooit in hun huis zou hebben gewoond. Het onderzoek brengt Justine bij een vreemde hondenfokster en bij de eigenaardige familie van George. Het mysterieuze verhaal begint vaag en rommelig, maar naar mate de twee verhaallijnen samenkomen, wordt het boeiend en intrigerend. Vooral Ellens opstel is fascinerend. Het verhaal bevat veel totaal gestoorde personages, van wie de belangrijksten prima zijn uitgewerkt. Vele vreemde gebeurtenissen leiden tot een gecompliceerde maar boeiende psychologische thriller.

Specificaties

Nederlands | 9789026147913 | 415 pagina's

Titel Alles op het spel
Auteur Sophie Hannah
Secundaire auteur Anna Livestro
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk, eerste in deze uitvoering;
Uitgave Utrecht : De Fontein, maart 2019
Overige gegevens 415 pagina's - 20 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2016 - Vertaling van: A game for all the family. - London : Hodder & Stoughton, 2015
ISBN 9789026147913
PPN 420878890
Genre thriller
Taal Nederlands