Time of contempt
Boek

Time of contempt (2014)/ Andrzej Sapkowski, translated [from the Polish] by David French

Tovenares Yennefer en Ciri, kleindochter van koningin Calanthe, zijn op weg naar het eiland Gors Velen, waar Ciri naar de toverschool Aretuza zal gaan.

Aanwezigheid

Recensie

In dit vervolg op 'The Witcher: Blood of Elves'*, zijn tovenares Yennefer en Ciri op weg naar Thanedd Island, waar Ciri naar de toverschool Aretuza zal gaan. Onderweg verdwaalt Ciri en wordt ze gevonden door hekser Geralt. Yennefer en Geralt komen weer bij elkaar en hun relatie bloeit weer op. Met zijn drieën vervolgen ze hun tocht naar het eiland, waar ook het grote magiërcongres plaatsvindt. Tijdens het congres lopen de politieke spanningen hoog op tussen de aanwezige magiërs, spionnen en edelen, wat escaleert als Ciri in trance raakt en een voorspelling doet. In de chaos die volgt, weet Geralt zwaargewond alleen te vluchten. Ciri weet te ontsnappen door te teleporteren, maar komt midden in een woestijn terecht. Wat er met Yennefer is gebeurt weet niemand en ondertussen is de revolutie begonnen. Normale druk.

Specificaties

Engels | 9780575090941 | 344 pagina's

Titel Time of contempt
Auteur Andrzej Sapkowski
Secundaire auteur David French
Type materiaal Boek
Uitgave London : Gollancz, 2014
Overige gegevens 344 pagina's - 20 cm
Annotatie Bevat 9 pagina's uit Baptism of fire - Oorspronkelijke Engelse uitgave: 2013 - Vertaling van: Czas pogardy. - 'Agence de l'Est', (c)1995
ISBN 9780575090941
PPN 421442220
Genre science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

The witcher saga
Boek

The witcher saga (2012-...)

vol.
Uitgeleend
Andrzej Sapkowski