Geen zorgen voor morgen
Boek

Geen zorgen voor morgen je kalmte bewaren in een rusteloze wereld (2018)/ Max Lucado, vertaald [uit het Engels] door Tobya Jong

Uitleg over hoe je met de juiste Bijbelteksten gemoedsrust kunt vinden in je leven; door je zorgen en angsten bij de Heer neer te leggen.

Recensie

Veel mensen hebben last van bezorgdheid en stress, maar als je de juiste Bijbelteksten op je in laat werken, kun je het naast je neerleggen, kun je het bij God neerleggen. De auteur is een Amerikaans evangelist (1955) die binnen de Church of Christ nogal controversieel is. In Nederland is hij bekend als kinderboekenschrijver van de Nerflandserie. Hij werkte in Miami, Rio de Janeiro en in de Verenigde Staten. De laatste jaren heeft hij zijn werk neergelegd vanwege zijn gezondheid. Uit zijn boek spreekt een knappe welbespraaktheid. Centrale boodschap van de verdiepingsvragen (45 pagina's) is hoe je de chaos uit je leven tegemoet kan treden met de kalmte van de juiste Bijbelteksten. Een uurtje bidden kan al wonderen doen. Dan volgen vijftien pagina's met Bijbelteksten die kracht geven en vier pagina's met noten, van vooral Amerikaanse schrijvers. Eerder verscheen: 'Het goede leven: leven vanuit Gods kracht'*. Voor mensen die baat hebben bij deze evangelicale manier van geloven en praktische toepassing van de Bijbel bij alle levensvragen.

Specificaties

Nederlands | 9789033801488 | 240 pagina's

Titel Geen zorgen voor morgen : je kalmte bewaren in een rusteloze wereld
Auteur Max Lucado
Secundaire auteur Tobya Jong
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Heerenveen : Ark Media, 2018
Overige gegevens 240 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2018 - Met literatuuropgave - Vertaling van: Anxious for nothing. - (c)2017
ISBN 9789033801488
PPN 420528784
Rubriekscode 254.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Geloofsbeleving
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Geloofsbeleving