Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
A tale of two kitties
Boek

A tale of two kitties (September 2017)/ written and illustrated by Dav Pilkey as George Beard and Harold Hutchins, with color by Jose Garibaldi ; edited by Anamika Bhatnagar

Kat Petey ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft hulp nodig om alles in zijn laboratrium netjes te houden. Iemand die net is als hijzelf. Dus besluit hij zichzelf te klonen. Maar dat loopt anders dan hij had verwacht. Ballonstrip. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde stripalbum over een agent die na een bijna dodelijke aanslag wordt geopereerd, waarbij de kop van zijn hond op zijn lijf wordt genaaid. Deze uitstekende combinatie wordt de schrik van criminelen, vooral van de kat Petey. In dit verhaal ontsnapt Petey uit de gevangenis. Hij heeft hulp nodig om alles in zijn laboratrium netjes te houden. Iemand die net is als hijzelf. Dus besluit hij zichzelf te klonen. Maar dat loopt anders dan hij had verwacht. Kleurrijke, humoristische graphic novel die technisch is afgestemd op de tegenstribbelende jonge lezer, maar inhoudelijk veel grappige verwijzingen voor geoefende lezers kent. Naast de twaalf hoofdstukken zijn er de inleiding, de epiloog, tekenvoorbeelden in stappen voor drie figuren en een pagina met notities. De ballonstrip wordt zo nu en dan afgewisseld met Omsla-no-scoops voor een filmisch effect. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9780545935210 | 253 pagina's

Titel A tale of two kitties
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Anamika Bhatnagar
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave [New York] : graphix, an imprint of Scholastic, September 2017
Overige gegevens 253 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: "Treehouse comix proudly presents"
ISBN 9780545935210
PPN 420755985
Genre stripverhaal - detectiveroman - detectiveroman
Thematrefwoord Politieagenten ; Klonen
Taal Engels

Relaties/Serie

Dog Man [Engels]
Boek

Dog Man [Engels] (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey