Bon Bini Holland 2
DVD

Bon Bini Holland 2 ([2019])/ regie Jon Karthaus

Noella, de vriendin van Robertico, vertrekt onverwacht naar Nederland. Hij reist haar achterna en roept de hulp in van zijn familie en oude bekenden om haar terug te winnen.

Aanwezigheid

Recensie

In 2015 maakte presentator en stand-upcomedian Jandino Asporaat zijn speelfilmdebuut in 'Bon bini Holland'* als Robertico Florentino, een kleine oplichter op Curaçao. Inmiddels woont Robertico daar samen met de mooie Nederlandse Noëlla Maduro (Liliana de Vries). Net als hij haar ten huwelijk wil vragen, vraagt ze een time-out en vliegt naar Nederland om voor haar zieke vader te zorgen. Robertico reist haar achterna en probeert haar met hulp van zijn familie en oude bekenden terug te winnen. De concurrentie is groot: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan (Steef de Bot). Evenals in deel 1 speelt Asporaat verschillende dubbelrollen, die bekend zijn uit 'De Dino show'. De recensenten geven 2 sterren. Maricke Nieuwdorp (Algemeen Dagblad 13-12-'18): '(...) Fans van Jandino Asporaats typetjes liggen vast dubbel om de capriolen van de luidruchtige Judeska en haar karakteristieke collega's van fastfoodhuis FC Kip. Daarnaast pakt Asporaat in zijn tweede komedie uit met enkele nieuwe types. Dat resulteert af en toe in rake grappen, maar net zo vaak blijken die behoorlijk flauw. Het script lijkt een vehikel voor soms kolderieke scènes voor alle typetjes. Wel komt Asporaat met humor die álle Nederlanders meeneemt. (...)' Bekroond met een Platina Film.

Specificaties

Nederlands | 8713045249649

Titel Bon Bini Holland 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jon Karthaus ; Jandino Asporaat ; Liliana de Vries
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 86 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Julien Croiset, Lone van Roosendaal. - Nederlands gesproken, ondertiteld in het Nederlands, Papiaments of Engels - Videoversie van de film: Nederland : Kaap Holland Film, (c)2018
ISBN 8713045249649
PPN 42156802X
Genre humoristische roman
Taal Nederlands