Once upon a time. 7: Het complete zevende seizoen
DVD

Once upon a time. 7: Het complete zevende seizoen ([2019])/ Edward Kitsis

Henry Mills woont nu in Hyperion Heights, Seattle en is zijn verleden vergeten. Zijn dochter Lucy zoekt hem op omdat zijn hulp nodig is om een nieuwe vloek op te heffen.

Recensie

Zevende en laatste seizoen van de ABC-fantasyserie van Edward Kitsis en Adam Horowitz. Dit seizoen is een 'soft reboot' met een nieuwe verhaallijn en veel nieuwe personages. Henry Mills (nu gespeeld door Andrew J. West) is de inmiddels volwassen zoon van Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en haar prins. Hij werd geadopteerd door de slechte koningin Regina Mills. Nu is hij zijn verleden in het plaatsje Storybrooke, Maine, vergeten en woont in Hyperion Heights, Seattle. Ook hier wonen sprookjesfiguren en gewone mensen in harmonie samen. Henry's dochter Lucy (Alison Fernandez) is zich wel bewust van haar sprookjesverleden. Ze heeft haar magische sprookjesboek bij zich en zoekt haar vader op omdat zijn hulp nodig is om een nieuwe vloek op te heffen. 22 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8717418533427

Titel Once upon a time. 7: Het complete zevende seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ralph Hemecker ; Alison Fernandez ; Andrew J. West
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : ABC studios, [2019]
Overige gegevens 6 dvd-video's (22 × 43 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Alison Fernandez, Andrew J. West, Lana Parilla, Colin O'Donoghue. - Regisseurs onder anderen: Ralph Hemecker. - Engels gesproken, Duits of Frans nagesynchroniseerd, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : ABC Studios, (c)2017-2018 - Bevat ook onder andere: Documentaires ; Audiocommentaar ; Verwijderde scènes
ISBN 8717418533427
PPN 421535180
Genre science-fiction
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Engels