Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Hotel Achtertuin
Boek

Hotel Achtertuin vol verhalen, buitenactiviteiten, knutselideeën, dieren- en plantenweetjes ([2019])/ Judith van der Stelt, met illustraties van Tineke van der Stelt

Doris en Jop logeren bij opa en oma. In de achtertuin wonen een heleboel dieren. 15 voorleesverhaaltjes worden afgewisseld met weetjes en activiteiten. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Doris en Jop gaan logeren bij opa en oma, die een grote tuin hebben waar allemaal diertjes in wonen en waar genoeg te beleven valt. In vijftien korte verhaaltjes van maximaal twee pagina's worden de belevenissen van Doris en Jop verteld. De herkenbare verhaaltjes over onder andere niet kunnen slapen en knuffels die stuk gaan, worden afgewisseld met activiteiten. De doe- en knutselactiviteiten zijn gericht op de natuur en makkelijk zelf thuis uit te voeren, daarnaast vind je verschillende weetjes over de natuur en de diertjes die in de tuin leven. De verhaaltjes en activiteiten zijn geïllustreerd met aantrekkelijke paginagrote getekende illustraties en vormen een kleurrijk geheel met de tekst. De combinatie van voorleesverhalen met bijpassende afwisselende activiteiten maken het boek ook goed te gebruiken in de buitenschoolse opvang en de eerste groepen van het primair onderwijs. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789050116763 | 68 pagina's

Titel Hotel Achtertuin : vol verhalen, buitenactiviteiten, knutselideeën, dieren- en plantenweetjes
Auteur Judith van der Stelt
Secundaire auteur Tineke van der Stelt
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Zeist : KNNV uitgeverij, [2019]
Overige gegevens 68 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
ISBN 9789050116763
PPN 418129878
Rubriekscode 577.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Natuurleven; Tuinen ; Natuurmaterialen; Handenarbeid
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Natuurleven