De vermiste krijger
Boek

De vermiste krijger (2019)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Pauline Akkerhuis

De kloof tussen de vier Clans lijkt groter dan ooit. Dan keren twee katten onverwacht terug: Sol, die voor veel onrust zorgt en de strijd tussen de WindClan en de Donderclan flink opstookt, en Hulstloof, die het geheim rond Aspels dood wil openbaren. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit vijfde deel van de vierde serie, 'Teken van de sterren'*, uit de reeks Warrior Cats keren twee katten terug naar de Clans. Sol zorgt voor veel strijd en onrust en Hulstloof wil het geheim over de dood van Aspels openbaren. Tel daarbij op de geheime trainingen in het Duistere Woud, de keuze die Sintelhart moet maken (medicijnkat of krijger?), Gaaiveder die terecht moet staan voor een moord die nooit gebeurd is en Duifvleugel, van wie de geheime krachten nog herstellende zijn van het vorige avontuur. Dan heb je wederom een uitgave die bol staat van avonturen en leest als een trein - hoewel de trein wat langer dan anders nodig heeft om op gang te komen. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, vlot en goed beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel, dat doet uitzien naar het slotdeel van deze vierde serie. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059246393 | 363 pagina's

Titel De vermiste krijger
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Pauline Akkerhuis
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Fantoom, 2019
Overige gegevens 363 pagina's - 22 cm
Annotatie Op rug: "Warrior cats IV ; boek 5" - Vertaling van: The forgotten warrior. - Working Partners Limited, (c)2015 - (Omen of the stars)
ISBN 9789059246393
PPN 421770597
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Profetieën
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats. Teken van de sterren
Boek

Warrior cats. Teken van de sterren (2017-...)

vol. 5
Uitgeleend