Eigen kracht
Boek

Eigen kracht het meest complete handboek voor effectief en gezond fitnessen op eigen kracht (december 2018)/ Hans Wassink, Tjieu Maas, Willem Koert, Laila Spruijt, illustraties: Erwin Suvaal

Handleiding voor het bereiken van persoonlijke fitnessdoelen op een efficiënte en gezonde manier, zonder gebruik van dopingmiddelen, vage supplementen of rare diëten.

Recensie

Dit is een zeer compleet handboek om de sporter te helpen zijn persoonlijke fitnessdoelen te bereiken op een efficiënte en gezonde manier, zonder gebruik van dopingmiddelen, vage supplementen of rare diëten. Het is opgedeeld in de hoofstukken Gezond gewicht, Hart aan de slag (over training), Aan het ijzer (over opbouw van spiermassa), Aan tafel (over gezonde basisvoeding) en Weet wat je slikt (over supplementen en doping). Het bevat een uitgebreid trainingsschema voor het Spieren Plus-programma, voor optimale spierontwikkeling. Op de bijbehorende website zijn ook nog jaarschema's te vinden voor drie andere trainingsprogramma's. Het boek is zeer gedegen en grondig in elkaar gezet en zal beginnende en ervaren sporters veel duidelijkheid en inzicht verschaffen. Het is een vierde geheel herziene editie met gewijzigde titel van 'Op eigen kracht : slanker, strakker, sterker'*. Het boek vormt samen met de website www.eigenkracht.nl en de Supplementenwijzer App de campagne Eigen Kracht van de Dopingautoriteit. Bevat foto's en afbeeldingen in kleur. Achterin een verklarende woordenlijst en een overzicht van oefeningen per spiergroep.

Specificaties

Nederlands | 9789054724223 | 328 pagina's

Titel Eigen kracht : het meest complete handboek voor effectief en gezond fitnessen op eigen kracht
Auteur Hans Wassink
Instelling /Dopingautoriteit
Secundaire auteur Tjieu Maas ; Willem Koert ; Laila Spruijt ; Erwin Suvaal
Type materiaal Boek
Editie Vierde geheel herziene druk;
Uitgave Nieuwegein : Arko Sports Media, december 2018 - Capelle aan den IJssel : Dopingautoriteit
Overige gegevens 328 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke titel: Op eigen kracht : slanker, strakker, sterker. - (c)2005
ISBN 9789054724223
PPN 421117435
Rubriekscode 617.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Conditietraining ; Voedingsleer ; Conditietraining; Afslanken; Krachttraining
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Conditietraining