All you need is love
DVD

All you need is love (2019)/ regie Will Koopman

Na het verlies van zijn vrouw ziet Maarten als een berg op tegen de jaarlijkse kerstspecial van 'All you need is love' en vlucht naar Schotland. Zijn redactie gaat wanhopig op zoek naar een vervanger.

Aanwezigheid

Recensie

Romantische kerstkomedie van Will Koopman (Gooische vrouwen; Divorce), gebaseerd op het televisieprogramma van Robert ten Brink. Maarten ter Horst (Fedja van Huêt) is presentator van het populaire tv-programma 'All you need is love'. Na de dood van zijn vrouw ziet hij als een berg op tegen de jaarlijkse kerstspecial en vlucht naar Schotland. Zijn redactie moet wanhopig op zoek naar een vervanger, terwijl ze intussen werken aan verhalen over geliefden en familieleden die elkaar weer hopen terug te zien. De recensenten geven 2-4 sterren. André Waardenburg (NRC 4-12-'18) noemt de film weinig verrassend, clichématig en schijnbaar tolerant. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 6-12-'18): '(...) Koopman gaat schaamteloos romantisch te werk in haar liefdesfilm, waarin humor en sentiment hand in hand gaan. Daar is natuurlijk niets op tegen. Wie het jaar in de bioscoop wil afsluiten met een tafel vol gedekt met romantiek en naastenliefde in allerlei soorten en maten zit bij deze romantische film helemaal goed. (...) All You Need Is Love lijkt op bioscoophits als Alles is Liefde en Alles is Familie. Toch is er een groot verschil. Koopman en scenariste Paula van der Oest stellen een multicultureel Nederland voor, wat in de andere films pijnlijk ontbrak.' Bekroond met Gouden Film.

Specificaties

Nederlands | 8719372008027

Titel All you need is love
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Will Koopman ; Fedja van Huêt ; Peter Paul Muller ; Bracha van Doesburgh
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, 2019
Overige gegevens 1 dvd-video (108 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Fedja van Huêt, Peter Paul Muller, Bracha van Doesburgh, Rop Verheijen. - Nederlands gesproken en ondertiteld - Videoversie van de film: Nederland : NL Film, (c)2018
ISBN 8719372008027
PPN 421481277
Genre kerstverhaal - romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands