Rituelen voor elke dag
Boek

Rituelen voor elke dag kleine momenten voor jezelf (2019)/ Nadia Narain & Katia Narain Philips, vertaling [uit het Engels]: Uta Anderson

Oude en nieuwe riten om je leven doelbewuster te leven; stilstaan, aandacht geven en doelen bepalen in vijf levensthema's.

Aanwezigheid

Recensie

Wat is het verschil tussen een gewoonte en een rite? Hoe koester je het beste de kleine dingen in het leven? Kun je gewone momenten bijzonder maken? En hoe vind je stilte? De Britse zussen Narain (auteurs van 'Self-Care : de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen', 2018)* geven met dit boekje een handreiking om met eenvoudige riten het jachtige leven even stil te zetten en aandacht te geven aan sommige ogenblikken. De schrijfsters delen de riten in vijf thema's in: beginnen, uitnodigen, veranderen, accepteren en beëindigen. Van koffiepotmeditatie naar een toost op je wensen, een vertrouwenswandeling, meditaties tot rouw dragen. En alle momenten daar tussenin. Met inleiding en tot slot een uitgebreide toelichting van etherische oliën en edelstenen voor beginners. Door hun veelzijdig culturele achtergrond beperken zij zich niet tot strikt religieuze uitgangspunten en nodigen de lezer uit om vooral je eigen invulling te vinden. Klein, zwaar, handzaam, gebonden boekje.

Specificaties

Nederlands | 9789000359929 | 191 pagina's

Titel Rituelen voor elke dag : kleine momenten voor jezelf
Auteur Nadia Narain
Secundaire auteur Katia Narain Philips ; Uta Anderson
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2019
Overige gegevens 191 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Rituals for every day. - Hutchinson, (c)2018
ISBN 9789000359929
PPN 420810358
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Rituelen ; Levenskunst
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Rituelen