Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Valentijn in de modder
Boek

Valentijn in de modder (2018)/ Aag Vernelen & Ineke Goes

Hannes wil zijn vriendinnetje Emma verrassen op Valentijnsdag. Maar zijn briefje komt per ongeluk bij Emma's vriendin Malaika terecht. Zo ontstaan er allerlei misverstanden. Zal het weer goedkomen tussen Hannes en Emma? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hannes wil Emma, zijn vriendinnetje, verrassen op Valentijnsdag. Het briefje dat zijn plan inluidt, komt echter bij Malaika terecht, Emma's beste vriendin. Wat volgt is een opeenstapeling van actie en reactie - zowel van Emma en Malaika als van Hannes en zijn beste vriend Jimmy. Maar, echte liefde overwint alles - ook in dit humoristische 'kijkverhaal' (een verhaal met veel illustraties) over de modderigste Valentijnsdag die je je maar voor kunt stellen. Het verhaal is herkenbaar voor de doelgroep, gedrukt in een duidelijk lettertype met bijbehorende interpunctie. De ruime witspiegel en fladderzetsel geven het, ondanks de vele kleurige illustraties, een rustige uitstraling. De illustraties ondersteunen het verhaal en zorgen voor wat extra 'lees-beleef-genot'. Het leesniveau is AVI-E6+, wat betekent dat er fragmenten op diverse niveaus in voorkomen: kinderen oefenen de AVI-niveaus E6, M7 en E7. Sluit aan bij de leesmethode Estafette. Met blokjes informatie over auteur en illustratrice. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048735617 | 26 pagina's

Titel Valentijn in de modder
Auteur Aag Vernelen
Secundaire auteur Ineke Goes
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2018
Overige gegevens 26 pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Tekst: Aag Vernelen, illustraties: Ineke Goes - Bovenkant rug vermeldt: kijkverhaal. - Sluit aan bij leesmethode Estafette
ISBN 9789048735617
PPN 420762035
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Valentijnsdag
Taal Nederlands