Wees lief voor jezelf
Boek

Wees lief voor jezelf elke dag een affirmatie ([2019])/ Louise Hay, citaten verzameld door Robert Holden ; vertaling [uit het Engels]: Hennie Volkers

Voor elke dag van het jaar een affirmatie, bedoeld om positieve veranderingen aan te brengen in belemmerende denkpatronen die zelfontwikkeling in de weg kunnen staan.

Recensie

De auteur wordt gezien als de grondlegger van de zelfhulpbeweging. Haar overtuiging dat als je je gedachten verandert door middel van affirmaties, je ook je leven kunt veranderen, is tegenwoordig welbekend. Ze wordt niet voor niets de Koningin van de Affirmaties genoemd. Dit boek is dan ook een eerbetoon aan haar leven en werk. Het bevat 366 affirmaties. Een voor elke dag van het jaar (en één extra voor een schrikkeljaar) en onder elke affirmatie vindt de lezer een korte uitleg of ondersteuning. Het laat de lezer op dagelijkse basis kennismaken met de kracht van positief denken en het hardop uitspreken van liefdevolle intenties. Dit boek kan worden gezien als een compilatie van haar meest inspirerende lessen uit haar rijke oeuvre aan zelfhulpboeken. De bekendste daarvan is de bestseller 'Je kunt je leven helen' (1984). Naast veel eigen werk, richtte ze haar eigen uitgeverij (Hay House) op waar ook andere bekende schrijvers van zelfhulpboeken een onderkomen hebben gevonden, zoals Wayne Dyer en Marianne Williamson.

Specificaties

Nederlands | 9789000366071 | 20 pagina's

Titel Wees lief voor jezelf : elke dag een affirmatie
Auteur Louise L. Hay
Secundaire auteur Robert Holden ; Hennie Volkers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Houten : Spectrum, [2019]
Overige gegevens 20 pagina's, 367 ongenummerde pagina's - 18 cm
Annotatie Vertaling van: Trust life. - Hay House Inc., (c)2018
ISBN 9789000366071
PPN 420835601
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst