Van Roy naar Royalistiq
Boek

Van Roy naar Royalistiq (december 2018)/ idee & inhoud: Oane Born & Royalistiq, eindredactie: Erik Klap, Daniëlle Hartemink ; redactie: Marloes Levie ; fotografie: Eelco Hofstra

De bekende YouTuber en Fortnite-speler Roy(alistiq) vertelt over zijn jeugd en zijn theatertour. Ook zijn familie en vrienden komen aan het woord. Met tips over Fortnite en YouTuben, veel kleurenfoto's en schermbeelden. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Biografie over de bekende YouTuber en Fortnite-speler Roy(alistiq), waarbij in het eerste deel wordt ingezoomd op o.a. zijn jeugd en zijn theatertour Royalistiq LIVE. Niet alleen hijzelf komt aan het woord, ook zijn moeder, broer en enkele vrienden, onder wie YouTubers als Qucee, doen een duit in het zakje en vertellen hierover. We lopen een dag met hem mee, zijn quotes zijn op een rijtje gezet en hij beantwoordt honderd vragen van fans en ouders. In het tweede deel geeft hij, veelal stapsgewijs, tips en trucs voor zowel beginners als pro's. Ten slotte beschrijft hij hoe met zijn Youtube-kanaal is begonnen en welke materialen je daarvoor kunt gebruiken. Speelse kleurrijke lay-out met veel kleurenfoto's en schermbeelden. Korte teksten in verschillende kleuren, met opvallend grote en gekleurde titelkopjes en quotes. Met opvallend omslag in lenticulaire druk: als jijzelf of het boek beweegt, verandert een portretfoto van Roy(alistiq) als kleine jongen in die van een jongeman. Ook interessant voor jongeren met interesses in onder meer YouTube, vloggen en gamen. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085674559 | 129 pagina's

Titel Van Roy naar Royalistiq
Auteur Oane Born
Secundaire auteur Royalistiq" ; Erik Klap ; Eelco Hofstra
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hilversum] : F.C. Klap, december 2018
Overige gegevens 129 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
ISBN 9789085674559
PPN 421053704
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Royalistiq ; Fortnite (computerprogramma)
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Royalistiq