Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Bram zit altijd op het net
Boek

Bram zit altijd op het net ([2019])/ Kim Vandyck en Paul De Becker

Bram zit vaak op het net. Hij praat met een vriend. Of hij zoekt iets op voor de juf. Op een dag spreekt Bram af met zijn vriend van het net. Wie zou het zijn? AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bram zit liever op het net (een spel spelen of praten met anderen) dan dat hij buiten speelt. Als hij in het park afspreekt met een internetvriend blijkt dat zijn echte vriend Daan te zijn. Bram vindt buiten spelen ineens veel leuker dan internetten. Hedendaagse realiteit. Het verhaal sluit af met een waarschuwing om nooit met een vreemd persoon af te spreken. De tekst is gedrukt in fladderzetsel (rechts niet uitgelijnd) in een groot lettertype, ruime regelafstand, geen hoofdletters, wel interpunctie. Er worden alleen eenlettergrepige woorden gebruikt en veel dialogen; alles in de tegenwoordige tijd, AVI-M3. Soms krijg je dan een raar synoniem (computer=bak). De tekst is verrijkt met talloze, soms paginagrote gekleurde illustraties. Soms staat de tekst in de illustratie. Deze uitgave is een deel uit de reeks 'Ssst...ik lees'*. Een aanvulling van het aanbod voor beginnende lezers na enkele maanden leesonderwijs om leesmeters te maken. Eerder verschenen onder de titel: 'Bram zit weer op het net' (2006). De Vlaamse kinderboekenschrijfster schrijft o.a. voorleesverhaaltjes, woordspelletjes en pagina's voor tijdschriften. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044753677 | 24 pagina's

Titel Bram zit altijd op het net
Auteur Kim Vandyck
Secundaire auteur Paul De Becker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2019]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tekst: Kim Vandyck. - Illustraties: Paul De Becker - Oorspronkelijke titel: Bram zit weer op het net. - (c)2006
ISBN 9789044753677
PPN 421756608
Thematrefwoord Computers ; Internet ; Sociale media
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ssst... ik lees!
Boek

Ssst... ik lees! (2005-...)

vol.
Uitgeleend