Verlamd [Dyslexie editie]
Boek

Verlamd [Dyslexie editie] ([2018])/ Gerard van Gemert

Jesper krijgt een cassettebandje toegestuurd dat te maken heeft met het ongeluk van zijn zusje Wendy een jaar geleden. De afzender dreigt dat er opnieuw iets zal gebeuren en alleen Jesper kan dit voorkomen. Vanaf ca. 12 jaar. In lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

Jesper woont met zijn ouders en broertje op Terschelling. Zijn zus Wendy zit in een rolstoel en is alleen tijdens de vakanties thuis. Op een dag krijgt Jesper een cassettebandje toegestuurd met een mysterieuze boodschap. Het heeft te maken met het ongeluk van Wendy een jaar geleden. De afzender dreigt dat er opnieuw iets zal gebeuren en alleen Jesper kan dit voorkomen. Hij mag er met niemand over praten en moet uitvinden wie de afzender is. Jesper weet niet waar hij aan toe is. Hij is vol wantrouwen naar iedereen die hij kent, maar gaandeweg lijken alle sporen naar één persoon te leiden. De auteur heeft meerdere serieboeken over voetbal en hockey geschreven voor jonge kinderen. Dit is het eerste deel van de thrillerserie 'Eilandgeheimen' voor iets oudere jeugd. In detail beschrijft de auteur de gevoelens van Jesper en zijn steeds terugkerende twijfel of hij zijn geheim met anderen zal delen. In de tekst staan e-mailberichtjes die de dader aan zijn broer schrijft. De afloop van het verhaal gaat snel. Alle ontwikkelingen worden logisch verklaard, waardoor de lezer weet hoe alles precies zit. Vanaf ca. 12 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Specificaties

Nederlands | 9789463243421 | 157 pagina's

Titel Verlamd [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2018]
Overige gegevens 157 pagina's - 25 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Clavis, (c)2016. - (Eilandgeheimen) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463243421
PPN 421080299
Genre thriller
Thematrefwoord Wraak
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Eilandgeheimen
Boek

Eilandgeheimen (2018-...)

vol. 1e boek
Uitgeleend
Gerard van Gemert