Hidden
DVD

Hidden ([2019])

Een student wordt na een ernstig ongeluk doodverklaard, maar hij ontdekt dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken. Hij duikt onder in de schaduwwereld van Stockholm, waar 'The hidden' leven.

Aanwezigheid

Recensie

Zweedse serie met een combinatie van thriller, fantasy en bovennatuurlijke elementen. Bekendste acteur is Izabella Scorupco (GoldenEye). Student Jonas (August Wittgenstein) heeft weinig geld en werkt daarom op een bouwplaats. Na een ernstig ongeluk wordt hij doodverklaard, maar hij ontdekt dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken en ontsnapt uit het ziekenhuis. Vanaf dat moment wordt er op hem gejaagd en moet hij onderduiken in de schaduwwereld van Stockholm. Daar komt hij in contact met andere wezens met bovennatuurlijke krachten, 'The hidden'. Vivecka Eldh, een voormalig bokskampioene die ook bovennatuurlijke krachten heeft, ontfermt zich over deze wezens. Ook helpt zij de politie en de sociale dienst bij het onderzoek naar een reeks rituele moorden in de schaduwwereld. Acht afleveringen.

Specificaties

Zweeds | 5407003481563

Titel Hidden
Uniforme titel Förstfödd
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jonathan Sjöberg ; August Wittgenstein ; Izabella Scorupco ; Filip Alexanderson
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Lumiere, [2019]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: August Wittgenstein, Izabella Scorupco, Anders Mossling, Josefin Ljungman. - Regisseurs onder anderen: Jonathan Sjöberg. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het boek van Filip Alexanderson - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Yellow Bird Film & TV, (c)2018 - Oorspronkelijke titel: Förstfödd
ISBN 5407003481563
PPN 42239212X
Genre science-fiction - thriller
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend