Nooit meer alleen
Boek

Nooit meer alleen (novelle) ([2019])/ Bella Andre, vertaling [uit het Engels]: Textcase

Rafe en Brooke, die als kinderen vaak samen de zomer doorbrachten, ontmoeten elkaar weer als volwassenen en er ontstaat een romance.

Aanwezigheid

Recensie

Rafe Sullivan en Brooke Jansen waren goed bevriend als kind, toen ze samen zomers doorbrachten in het vakantiehuis van hun ouders. Inmiddels is Rafe actief als privédetective in Seattle, maar om even te ontsnappen van zijn werk keert hij terug naar de plek waar hij vroeger altijd vakantie vierde. Daar komt hij tot zijn verrassing Brooke weer tegen, die inmiddels is uitgegroeid tot een mooie vrouw. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar beiden hebben zo hun eigen redenen om niet te beginnen aan een nieuwe liefde. Een liefdesroman met veel expliciete seksscènes. De chemie tussen de hoofdpersonages is voelbaar, maar het verhaal mist wat spanning en originaliteit. Dit is het eerste deel in de 'Seattle Sullivans'-serie en is een op zichzelf staand verhaal. Het wordt voorafgegaan aan de novelle 'Een perfecte nacht', waarin ook enkele van de personages uit de roman voorkomen.

Specificaties

Nederlands | 9789022585283 | 350 pagina's

Titel Nooit meer alleen : (novelle)
Uniforme titel Nooit meer alleen
Auteur Bella Andre
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2019]
Overige gegevens 350 pagina's - 20 cm
Annotatie Omslagtitel: Nooit meer alleen - Vertaling van: One perfect night + en: The way you look tonight. - (c)2013. - (Seattle Sullivans ; 1)
ISBN 9789022585283
PPN 420968725
Genre romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Seattle Sullivans
Boek

De Seattle Sullivans (2019-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Bella Andre