Aber Bergen. 3: Het complete derde seizoen
DVD

Aber Bergen. 3: Het complete derde seizoen ([2019])

Het stel Erik Aber en Elea Bergen hebben samen een advocatenkantoor. Nu ze gescheiden zijn moeten ze leren privé en werk te scheiden terwijl ze lastige rechtszaken aanpakken en te maken krijgen met dilemma's rond moraal, politiek en wet.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 3 van een Noorse dramaserie rond het advocatenkoppel Elea Bergen Wessel (Ellen Dorrit Petersen) en Erik Aber (Odd-Magnus Williamson). Beide advocaten zijn slim en vasthoudend en geven al jaren leiding aan een succesvol advocatenkantoor. Ze zijn een tijdje geleden gescheiden en proberen samen hun tienerzoon op te voeden. In hun werk zijn ze nog steeds partners, wat lastig is voor hun collega's. Erik en Elea moeten leren privé en werk te scheiden terwijl ze lastige rechtszaken aanpakken en te maken krijgen met dilemma's rond moraal, politiek en wet. Tien afleveringen.

Specificaties

Noors | 8711983969742

Titel Aber Bergen. 3: Het complete derde seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Hanne Larsen ; Ellen Dorrit Petersen ; Odd-Magnus Williamson
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2019]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ellen Dorrit Petersen, Odd-Magnus Williamson. - Regiseurs onder anderen: Hanne Larsen. - Noors gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Noorwegen : ITV Studios Norway, 2018
ISBN 8711983969742
PPN 42212947X
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Advocaten
Taal Noors

Relaties/Serie

Aber Bergen
Boek

Aber Bergen (2017-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend