Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Twinkel wil alles roze
Boek

Twinkel wil alles roze ([2019])/ Sarah Warburton & Katharine Holabird, Nederlandse tekst [uit het Engels] van Mariella Manfré

Twinkel en haar feeenvriendinnen nemen een stiekem een kijkje in de paleistuin van de Goede Fee. De rozen zijn in alle kleuren van de regenboog getoverd. Twinkel wil laten zien dat roze veel mooier is, maar kan ze goed genoeg toveren om alles weer te veranderen? Prentenboek met kleurrijke, humoristische illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Twinkel en haar feeënvriendinnen Pipa en Lili nemen stiekem vast een kijkje in de tuin van de Goede Fee bij het paleis. Morgen is er een groot tuinfeest en de rozen zijn in alle kleuren van de regenboog gekleurd. Maar Twinkel vindt roze een veel mooiere kleur en wil graag de rozen roze toveren. Ze is alleen iets te enthousiast en tovert àlles roze. Zal de Goede Fee boos zijn, en zal het lukken om alles weer terug te toveren? Sarah Warburton en Katharine Holabird creëerden een magische wereld vol inspiratie uit de natuur. De huizen en het paleis zijn geïnspireerd door paddenstoelen. Iedere fee heeft haar eigen karakter, kleur en kleding geïnspireerd op een bloem. De zoete, vrolijke illustraties zijn heel gedetailleerd en een feest om samen met kinderen te bekijken en ontdekken. Het taalgebruik is eigentijds en toegankelijk. Twinkel is eerlijk en biecht meteen op wat ze gedaan heeft aan de Goede Fee, die dat erg waardeert. Op de schutbladen worden alle feetjes en de omgeving geïntroduceerd. Een leuk, fijn prentenboek voor jonge fee-liefhebbers. Aantrekkelijk omslag met vrolijke tekening en glitters in reliëf. Vierde prentenboek over Twinkel, in 2018 verscheen 'Twinkel doet een wens'*. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789051167481

Titel Twinkel wil alles roze
Auteur Sarah Warburton
Secundaire auteur Katharine Holabird ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, [2019]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Twinkle thinks pink. - London : Hodder Children's Books, 2014
ISBN 9789051167481
PPN 421680873
Genre sprookjes
Thematrefwoord Feeen ; Toveren ; Kleuren
Taal Nederlands