Monster Truck
Boek

Monster Truck ([2019])/ illustraties: Dean Gray, vertaling [uit het Engels]: Renate Hagenouw

Monster Truck is helemaal klaar voor de Super-Stuntwedstrijd. Eerst mogen zijn vrienden Zoef en Flits stunten, dan rijdt Monster Truck in volle vaart door een brandende hoepel. Wie zal er winnen? Vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde tekeningen en een geluidsknop. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Monster Truck staat klaar om mee te doen aan de Super-Stuntwedstrijd, samen met zijn vriendjes Zoef en Flits. Zoef, een quad, mag beginnen, daarna volgt motorfiets Flits en dan mag eindelijk Monster Truck starten. Vol vaart vliegt hij door een brandende hoepel. Het publiek joelt en klapt als hij tot winnaar wordt uitgeroepen. Vierkant kartonboekje met dikke pagina's met twee afgeronde hoeken en een uitnodigende rode knop, die door een gat in alle pagina's omhoog steekt. Door op de knop te drukken, is de motor van Monster Truck te horen. De eenvoudige tekst in de verleden tijd leest soepel voor en staat in een zwarte letter in de kleurrijke illustraties. Het publiek bestaat uit allerlei vrolijke dieren; leuk is dat Zoef en Flits, die als tweede en derde eindigen, lachend naast de winnaar staan en hun vriendje de overwinning gunnen. De vrolijke tekeningen over dubbele pagina's hebben frisse kleuren en een wat clichématige stijl. Stevige uitvoering in dik glanzend karton met twee afgeronde hoeken. In de naamloze reeks verschenen meerdere deeltjes met een geluidsknop*. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036637367

Titel Monster Truck
Auteur Dean Gray
Secundaire auteur Renate Hagenouw
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2019]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Druk op de knop om mij te horen vroem! vroem! - Vertaling van: Monster Truck. - Sywell : Igloo Books Ltd., (c)2018
ISBN 9789036637367
PPN 421867728
Thematrefwoord Motorvoertuigen ; Wedstrijden ; Geluiden
Taal Nederlands