Ondeugend Aapje
Boek

Ondeugend Aapje ([2019])/ illustraties: Angelika Scudamore, vertaling [uit het Engels]: Renate Hagenouw

Aapje houdt van plagen. Hij grist een banaan weg bij een vriendje en kietelt de olifant. Maar dan halen de dieren op hun beurt een grapje uit met Aapje. Vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde tekeningen en een geluidsknop. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Aapje haalt echte apenstreken uit: hij grist een banaan uit de pootjes van een vriendje, kietelt de olifant zodat die alles natspuit en doet nog meer ondeugende dingen. Dan verstoppen alle oerwouddieren zich om op hun beurt Aapje te grazen te nemen. Maar hij lacht er alleen maar om! Want grapjes maken is leuk en soms mag je best een beetje plagen. Vrolijk verhaaltje bij dito illustraties over steeds twee pagina's in frisse kleuren en in een clichématige stijl. Een goedlopende tekst vertelt in enkele zinnen wat er te zien is. Een druk op de grote gele knop, bevestigd op het achterplat en die door alle pagina's heen steekt, laat het enthousiaste geluid van Aapje horen. Stevige uitvoering in dik glanzend karton met twee afgeronde hoekjes. In de naamloze reeks verschenen meerdere deeltjes met een geluidsknop*. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036637350

Titel Ondeugend Aapje
Auteur Angelika Scudamore
Secundaire auteur Renate Hagenouw
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2019]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Druk op de knop om mij te horen broem! broem! - Vertaling van: Cheeky Monkey! - Sywell : Igloo Books Ltd., (c)2018
ISBN 9789036637350
PPN 421971835
Genre dierenleven
Thematrefwoord Kattenkwaad ; Wilde dieren ; Oerwouden ; Geluiden
Taal Nederlands