Laten we bouwen!
Boek

Laten we bouwen! attractieparken (2019)/ geschreven door Stephanie Milton, illustraties door Ryan Marsh ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Richard Borgman ; Nederlandse eindredactie: Peter Nilsson

Wil je in Minecraft een attractiepark bouwen? Lees hoe je onder meer een springkussen, wildwaterbaan in de jungle, een draaimolen, spookhuis en mijnkarbaan maakt. Met kleurenillustraties uit het spel. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Minecraft is een populair computerspel met een creatieve, architectonische bouwomgeving en een uitdagende bouwomgeving met vijanden. De speler heeft een eigenavatar waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen. In dit handzame handboek wordt geleerd hoe je een attractiepark bouwt. Uitgelegd wordt hoe je onder meer een springkussen, wildwaterbaan in de jungle, een draaimolen, spookhuis en mijnkarbaan maakt. Dit deel van 'Minecraft'* is opgebouwd uit een inleiding en twaalf hoofdstukken van twee tot vijf pagina's. Alle projecten worden stapsgewijs uitgelegd, elk onderdeel wordt getoond in een pictogramachtige kleurenillustratie uit de game. Op deze wijze ziet de bouwer precies wat hij moet doen. Uiteraard kan ook inspiratie worden opgedaan om eigen ontwerpen te maken. De uitleg is duidelijk, maar bevat regelmatig moeilijke woorden. Volledig in kleur, klein lettertype. Geschikt voor Minecraft spelers die zich verder willen verdiepen en bekwamen in het spel. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar, ook voor moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789030504450 | 63 pagina's

Titel Laten we bouwen! : attractieparken
Uniforme titel Attractieparken
Auteur Stephanie Milton
Secundaire auteur Ryan Marsh ; Richard Borgman ; Peter Nilsson
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, 2019
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Mojang
ISBN 9789030504450
PPN 420953116
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen

Relaties/Serie

Minecraft
Boek

Minecraft (2014-...)

vol.
Uitgeleend