Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Laatste weduwe
Boek

Laatste weduwe (juni 2019)/ Karin Slaughter, vertaling [uit het Engels] Ineke Lenting

Als forensisch arts Sara Linton een paar weken na een expert in besmettelijke ziekten wordt ontvoerd, voelt agent Will Trent zich genoodzaakt te infiltreren in een groepering van boze witte mannen.

Aanwezigheid

Recensie

Een paar weken nadat een expert in besmettelijke ziekte is ontvoerd wordt er een aanslag gepleegd op de Universiteit van Atlanta en wordt ook patholoog-anatoom Sara Linton ontvoerd. Om haar te redden voelt haar vriend Will Trent zich genoodzaakt te infiltreren in een groep boze witte mannen die een aanslag voorbereidt om hun eisen kracht bij te zetten. Het perspectief verschuift telkens van Sara (en de groep in de bergen waar veel zieke kinderen zijn) naar Will, de GBI en de FBI, soms zelfs per paar minuten op cruciale momenten. Spanning zit vooral in de rol van de specialiste en wat nu precies het doel is van de groepering en in het spelen met de vertelde tijd, maar hier moet de lezer wel van houden. Dat Will zijn Sara zal bevrijden, daar kun je als lezer wel van uit gaan. Een groep boze witte mannen die zich met enkele vrouwen, hun kinderen en massa's wapens terugtrekken uit de maatschappij doet nogal Amerikaans aan. Leest als een trein, maar deze thriller van een van de meest gelauwerde thrillerauteurs (1971) is niet haar beste.

Specificaties

Nederlands | 9789402703443 | 494 pagina's

Titel Laatste weduwe
Auteur Karin Slaughter
Secundaire auteur Ineke Lenting
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, juni 2019
Overige gegevens 494 pagina's - 22 cm
Annotatie Op titelpagina en omslag: Will Trent thriller. - Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: The last widow. - New York : HarperCollins Publishers LLC, (c)2019
ISBN 9789402703443
PPN 421934069
Genre thriller
Taal Nederlands