Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Brachiosaurus
Boek

Brachiosaurus ([2019])/ Tammy Gagne, vertaling [uit het Engels]: Janne van der Leer ; eindredactie: Corian Linnemans

Waar leefde de brachiosaurus? Waaraan kun je hem herkennen? Lees van alles over deze enorme dinosaurus. Met grote kleurenafbeeldingen, vragen, vertelwoorden om de woordenschat te vergroten en website met o.a. luisterversie. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Informatief voorleesboek over de brachiosaurus, een deel uit de driedelige serie 'Dinosaurussen'* in de reeks 'Vertel maar'. Deze reeks is in eerste instantie bedoeld voor verrijking van de woordenschat. In vier hoofstukken van zo'n vier bladzijden wordt ingegaan op onder meer wat dit driehoornige dier at, waar en wanneer hij leefde en of hij in een groep leefde. Bij elk hoofdstuk staan vier 'vertelwoorden' die vooral bedoeld zijn om de woordenschat te vergroten, maar je kunt ze ook gebruiken om het verhaal in eigen woorden te vertellen. Uitleg over moeilijke, in de tekst vetgedrukte, woorden is te vinden in de woordenlijst achterin. Op elke rechterpagina staat een paginavullende, fotorealistische prent. Achter in het boek (oblong formaat) staan een aantal vragen over de brachiosaurus, waarvan de antwoorden in de tekst te vinden zijn. Met vragen, register, inhoudsopgave, verwijzingen naar filmpjes van Schooltv en een code* om in te loggen op een website met extra's zoals voorlezen, online lezen, werkbladen en links naar filmpjes. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463414272 | 24 pagina's

Titel Brachiosaurus
Auteur Tammy Gagne
Secundaire auteur Janne van der Leer ; Corian Linnemans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2019]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 29 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Brachiosaurus. - Capstone Global Library Ltd., (c)2018. - (Dinosaurs)
ISBN 9789463414272
PPN 421312513
Rubriekscode 576
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dinosaurussen
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dinosaurussen

Relaties/Serie

Dinosaurussen
Boek

Dinosaurussen (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Vertel maar
Boek

Vertel maar (2017-...)

vol.
Uitgeleend