Namibië, Botswana en Zimbabwe
Boek

Namibië, Botswana en Zimbabwe (2019)/ Bas Vlugt, tekst: Bas Vlugt en Arjen Westra ; redactie: Linda Modderkolk, Arjen Westra

Recensie

Geactualiseerde druk met reisinformatie over Zimbabwe, Botswana en Namibië, uit de bekende Dominicus-landenserie. De gids laat de reiziger via een duidelijke hoofdstukindeling kennismaken met de drie landen, waarbij Zimbabwe de meeste ruimte krijgt. In hoofdstuk 1 verstrekt de auteur algemene gegevens over de ligging, de bevolking en het landschap. Het tweede hoofdstuk beschrijft de mogelijkheden voor een safari, met beschrijvingen van dieren. Daarna volgt de globale geschiedenis van het reisgebied. De volgende hoofdstukken beschrijven achtereenvolgens de drie landen. Praktische informatie, literatuurlijstje en een register sluiten het boek af. Met kleurenfoto's, leuke kaderteksten en heldere, gekleurde kaarten wisselen de vlot geschreven, maar nogal summiere teksten af. Geschikt voor een eerste oriëntatie. Uitgevoerd in de kleurige lay-out van de Dominicus-reeks.

Specificaties

Nederlands | 9789025765132 | 305 pagina's

Titel Namibië, Botswana en Zimbabwe
Auteur Bas Vlugt
Secundaire auteur Arjen Westra ; Linda Modderkolk
Type materiaal Boek
Editie Twaalfde druk;
Uitgave [Haarlem] : [Uitgeverij J.H. Gottmer/H.W.J. Becht BV], 2019
Overige gegevens 305 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 21 cm
Annotatie Oorspronkelijke titel: Zimbabwe, Botswana, Namibië. - Haarlem : Gottmer, 1997. - (Gottmer reisgidsen) (Dominicus reeks)
ISBN 9789025765132
PPN 421423250
Rubriekscode Afrika 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zuidelijk Afrika; Reisgidsen ; Botswana ; Zimbabwe ; Namibië
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Afrika (Zuidelijk Afrika)

Relaties/Serie

Dominicus reeks
Boek

Dominicus reeks (1983-...)

vol.
Uitgeleend