Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Het Magische Eenhoorn Genootschap
Boek

Het Magische Eenhoorn Genootschap het officiele handboek (2019)/ geschreven door Selwyn E. Phipps, geillustreerd door Harry en Zanna Goldhawk ; aangevuld met illustraties van Helen Dardik ; vertaald [uit het Engels] door Astrid Staartjes

Welke soorten eenhoorns zijn er, waar leven ze, hoe kun je er een vinden? Handboek over de leefwijze en magische krachten van eenhoorns. Met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 06/07/2024
    8-14 jaar - 2e verd. - Denken en Dromen - Sprookjes en volksverhalen FABELDIEREN PHIP
  • Aanwezig
    8-14 jaar - Denken en Dromen - Sprookjes en volksverhalen FABELDIEREN PHIP

Recensie

De 101ste voorzitter van het Magische Eenhoorn Genootschap brengt als eerste het officiële handboek over het verborgen leven van eenhoorns in de openbaarheid. Eeuwenlange expedities, studies en documentatie van eenhoornliefhebbers uit de hele wereld zijn nu voor iedereen toegankelijk. Een schat aan informatie wordt onthuld: feiten, mythen, waar en hoe eenhoorns leven, hun magische krachten. Volgens het handboek lopen er nog zeven soorten op aarde rond: Bergjuwelen, Woudbloemen, Woestijnvlammen, Stormjagers, Watermanen, IJsdolers en Schaduwnachten. Ontdek de mythe over de eerste Gouden en Zilveren eenhoorns, de unieke eigenschappen van de zeven eenhoornfamilies, wat zij eten, waar hun kracht ligt, hoe je een eenhoorn kunt spotten en hoe je lid kunt worden van het Genootschap. Het boek is fraai uitgevoerd, met prachtig ontworpen illustraties in afwisselend heldere en gedekte kleuren, versieringen, gouden letters op het omslag en stevig papier. De teksten zijn afgedrukt op veelal een gekleurde achtergrond. Een mooi boek voor echte liefhebbers van deze magische dieren. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059246317 | 120 pagina's

Titel Het Magische Eenhoorn Genootschap : het officiele handboek
Auteur Selwyn E. Phipps
Secundaire auteur Harry Goldhawk ; Astrid Staartjes
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Books NV, 2019
Overige gegevens 120 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: The Magical Unicorn Society : official handbook. - Michael O'Mara Books Limited, (c)2018
ISBN 9789059246317
PPN 421444185
Rubriekscode 908.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Eenhoorns
PIM Rubriek Sprookjes en Volksverhalen
PIM Trefwoord Fabeldieren