Vladimir Poetin: life coach
Boek

Vladimir Poetin: life coach word de dictator die je stiekem altijd al had willen zijn (2019)/ Rob Sears, vertaling [uit het Engels]: Sabine Mutsaers ; illustraties: Tom Sears

Adviezen voor meer assertiviteit en daadkracht, zowel privé als op zakelijk gebied, ontleend aan de politiek van de Russische president Vladimir Poetin.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek maakt de lezer assertiever en daadkrachtiger aan de hand van deels humoristische voorbeelden uit het doen en laten van een dictator die Rusland al jaren in een ijzeren greep heeft. Hoe krijgt Poetin dit voor elkaar en welke vaardigheden en zienswijzen gebruikt hij daarvoor? Door het analyseren van Poetins gedrag krijgt de lezer inzichten hoe die zijn leven dusdanig kan aanpassen dat hij niet meer als voetveeg wordt gebruikt of als naïeveling door het leven stapt. Vermom je beledigingen als compliment. Leg je critici op een doelmatige manier het zwijgen op en maak gebruik van het verrassingseffect. Deze en vele andere technieken passeren de revue. Alhoewel dit boek met een komische ondertoon geschreven is, is het interessant genoeg om bepaalde tips daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Met bij elke tip een cartoonachtige zwart-wittekening; voorzien van eindnoten.

Specificaties

Nederlands | 9789000366699 | 157 pagina's

Titel Vladimir Poetin: life coach : word de dictator die je stiekem altijd al had willen zijn
Uniforme titel Vladimir Poetin
Auteur Rob Sears
Secundaire auteur Sabine Mutsaers ; Tom Sears
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2019
Overige gegevens 157 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Vladimir Putin: life coach. - Edinburgh : Canongate Books, (c)2018
ISBN 9789000366699
PPN 422257354
Rubriekscode 366.41
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Leidinggeven
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Leidinggeven