Vanuit het duister
Boek

Vanuit het duister een nieuwe macht in opkomst ([2019])/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Marike Groot en Sander Brink

In een apocalyptische en magische wereld is Fallow Swift, die getraind wordt door een tovenaar, uitverkorene om vrede op aarde te stichten.

Aanwezigheid

Recensie

Deel twee van de trilogie 'De bron'. Het verhaal sluit aan op deel een van deze serie 'Het begin'*. De serie speelt zich af in een apocalyptische wereld, waarin magie weer bestaat. Tachtig procent van de wereldbevolking is gestorven aan de Plaag. Overlevenden zijn in een voortdurende strijd tussen Goed en Kwaad. 'Vanuit het duister' gaat over Fallow Swift. Fallow is de Ene, uitverkoren om weer vrede op aarde te stichten. Wanneer ze oud genoeg is, vertrekt ze voor twee jaar naar de tovenaar Mallick om getraind te worden. Hierna probeert ze een leger te stichten en ontmoet zowel bondgenoten als vijanden. 'Vanuit het duister' leest prettig, maar het is duidelijk deel twee uit de serie. Voorkennis van de serie is wenselijk. Door het gigantische open einde van dit boek, moet het lezen van deel drie wel volgen. Magie, actie, thriller en drama wisselen elkaar vlot af. Voor een lezerspubliek met interesse in fantasy en thriller.

Specificaties

Nederlands | 9789022581582 | 462 pagina's

Titel Vanuit het duister : een nieuwe macht in opkomst
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Marike Groot
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2019]
Overige gegevens 462 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Of blood and bone. - New York : St. Martin's Press, (c)2018
ISBN 9789022581582
PPN 422375837
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De bron
Boek

De bron (2018-2020)

vol. boek 2
Uitgeleend
Nora Roberts