Het paardenknutselboek
Boek

Het paardenknutselboek fantastische knutselideeën voor elke paardenfan ([2019])/ Pia Deges, vertaling [uit het Duits]: Erika Venis/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal

Knutsel een paardenbroche, boekenlegger of paardenpennenbakje. Uitleg, stap voor stap van knutsels die met paarden te maken hebben. Met een kleurenfoto van elke knutsel. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Ben jij een echte paardenfan, dan mag dit knutselboek in jouw kast niet ontbreken. De uitgave bevat ruim 25 fröbelideeën waarbij het paard centraal staat. Van papier, karton, vilt, textiel, etenswaren, ijslollystokjes en andere (kosteloze) materialen worden de mooiste dingen vervaardigd. Per idee staan de benodigde materialen of ingrediënten benoemd, waarna stap voor stap in alleen de tekst uitgewerkt staat hoe er te werk gegaan kan worden. Hierbij wordt vaak een extra tip gegeven. Elk knutselidee omvat een dubbele pagina: op een bladzijde staat de tekst, op de andere een aantrekkelijke, paginavullende kleurenfoto. Het boek oogt kleurrijk: de teksten en foto's zijn gedrukt op een witte of lichtgekleurde ondergrond. Het is geschikt voor kinderen met een hart voor paarden en bevat - naast een inhoudsopgave en werkinstructie - een groot aantal sjablonen voor de knutsels. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045216348 | 63 pagina's

Titel Het paardenknutselboek : fantastische knutselideeën voor elke paardenfan
Auteur Pia Deges
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Erika Venis
Type materiaal Boek
Uitgave Uithoorn : Creatief Karakter, [2019]
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Das Pferde-Bastelbuch. - Stuttgart : Frechverlag GmbH, (c)2018
ISBN 9789045216348
PPN 422504025
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Paarden; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Paarden