Apex Legends
Boek

Apex Legends om kampioen van de arena te worden : het eerste onofficiële handboek (april 2019)/ vertaling [uit het Frans]: Vertaalbureau Perfect, eindredactie: Nikki Mennen ; redactie en bewerking: Team gros bras.

Informatie en tips over het battle royalespel Apex Legends, voor wat betreft personages, tactieken en wapens. Met vrij donkere screenshots uit het spel. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Apex Legends is een gratis battle royalespel (voor pc, Playstation en Xbox) dat zich onderscheidt van andere door de toevoeging van Legends. Dit zijn personages die je moet kiezen met vooraf bepaalde eigenschappen (abilities), zoals offensief, defensief, ondersteuning en verkenning. Het spel heeft in 2019 een enorme vlucht genomen en dus verschijnt nu een (on)officieel handboek. Door het ontbreken van frivoliteiten zoals dansjes die bijvoorbeeld Fortnite zo populair maakten, richt het zich niet op al te jonge kinderen, maar op jongeren en ook volwassenen die het serieuze vechtspel zoeken met veel soorten schietwapens, granaten e.d. Voor extra's moet wel betaald worden. Alhoewel blijkt dat men zich de Engelstalige termen spelenderwijs ook wel eigen maakt, is dit boek een overzichtelijk en leesbaar overzicht met uitleg, tips en trucs. Door de screenshots in wat sombere kleuren, de grijzige tabellen met zwarte letters en het ontbreken van opsmuk richt het zich op de lezer met enige voorkennis die de informatie wel bruikbaar zal achten of alles wil lezen voor het spel van zijn voorkeur. Dit is het eerste boek over dit spel. Voor gamers vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030504856 | 119 pagina's

Titel Apex Legends : om kampioen van de arena te worden : het eerste onofficiële handboek
Secundaire auteur Nikki Mennen
Type materiaal Boek
Editie Eerste editie;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, april 2019
Overige gegevens 119 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Apex Legends : guide non-officiel. - Vanves Cedex : Hachette Livre
ISBN 9789030504856
PPN 422472263
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Apex Legends (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Computerspelen