Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Napels en de Amalfikust
Boek

Napels en de Amalfikust (2019)/ Jeffrey Kennedy, vertaling [uit het Engels]: Selma Bakker, Timon Meynen ; aanvullende vertaling: Gon Hokke, Corry Lagewaard ; bewerking: Punt. vertaling & redactie, Gon Hokke, Corry Lagewaard

Aanwezigheid

Recensie

De Capitool Reisgidsen Compact zijn in een nieuw jasje gestoken met ook binnenin een vernieuwde uitstraling, ze staan bol met duidelijke top-10 lijstjes. Dit deel is gewijd aan de Golf van Napels en de Amalfi-kust. De gids gaat eerst in op de hoogtepunten van de streek (o.a. Palazzo Reale, Castel Nuovo, Pompeji) en geeft tips over kerken, musea, activiteiten en eten en drinken. In het tweede gedeelte wordt aandacht besteed aan de verschillende streken. Hierna volgt praktische informatie over de voorbereiding en het verblijf (adressen en prijsindicaties), afgesloten door een register en woordenlijstje Italiaans. In de compacte gids een beperkt aanbod aan geschiedenis informatie, accommodatie aanbod en wandelingen. Dit in tegenstelling tot de uitgebreidere Capitoolgids. Naast de vele kleurenfoto's is de gids geïllustreerd met kaartjes en plattegronden op klein formaat, terwijl op de uitvouwbare voor- en achterflap overzichtskaarten zijn afgedrukt. De geplastificeerde, uitneembare, opvouwbare kaart die op de achterflap is bevestigd bevat diezelfde kaarten. Kleine druk, weinig marge.

Specificaties

Nederlands | 9789000356645 | 144 pagina's

Titel Napels en de Amalfikust
Auteur Jeffrey Kennedy
Instelling /Punt. vertaling & redactie, Amersfoort
Secundaire auteur Selma Bakker ; Gon Hokke
Type materiaal Boek
Editie 9de herziene druk;
Uitgave Houten : Capitool, 2019
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties, foto's, plattegronden - 19 cm - kaart
Annotatie Met register - Vertaling van: Naples & Amalfi coast. - London : Dorling Kindersley, (c)2018. - (DK eyewitness top ten travel guides). - Oorspronkelijke uitgave: 2006 - Oorspronkelijke titel: Napels & Amalfikust. - Houten : Van Reemst, 2007. - (Capitool compact)
ISBN 9789000356645
PPN 422675318
Rubriekscode Italië 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Napels; Reisgidsen ; Amalfitaanse kust; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Italië (Amalfitaanse kust)

Relaties/Serie

Capitool reisgidsen top 10
Boek

Capitool reisgidsen top 10 (2017-...)

vol.
Uitgeleend