Antwoord op de vraag: Welken zyn de beste en duidelykste kenmerken van zoodaanige regelen, die, om dat zy in den aard van 't onderwerp te vinden, of met de form van 't gekoozen dicht-stuk verknocht zyn, niet mogen noch kunnen veronachtzaamd of te buiten gegaan worden?
Boek

Antwoord op de vraag: Welken zyn de beste en duidelykste kenmerken van zoodaanige regelen, die, om dat zy in den aard van 't onderwerp te vinden, of met de form van 't gekoozen dicht-stuk verknocht zyn, niet mogen noch kunnen veronachtzaamd of te buiten gegaan worden? ([1783])/ door Jeronimo de Bosch ..

Specificaties

Nederlands

Titel Antwoord op de vraag: Welken zyn de beste en duidelykste kenmerken van zoodaanige regelen, die, om dat zy in den aard van 't onderwerp te vinden, of met de form van 't gekoozen dicht-stuk verknocht zyn, niet mogen noch kunnen veronachtzaamd of te buiten gegaan worden?
Uniforme titel Dichtkundige verhandeling over de regelen der dichtkunde
Type materiaal Boek
Uitgave Te Haarlem : by Joh. Enschedé en zoonen, en J. van Walré, [1783]
Overige gegevens [2], XVIII, 262 p
PPN 051207494
Taal Nederlands
Opgenomen in Ingebonden bij: 1e stuk (1781): Natuurkundige verhandeling ter beandwoording van 't voorstel by Teyler's tweede genootschap uitgeschreeven over de gephlogisteerde en gedephlogisteerde luchten

Relaties/Serie

Verhandelingen uitgegeeven door Teyler's Tweede Genootschap
Boek

Verhandelingen uitgegeeven door Teyler's Tweede Genootschap (1781-1975)

vol. 1783, 2e stuk
Uitgeleend
Natuurkundige verhandeling ter beandwoording van 't voorstel by Teyler's tweede genootschap uitgeschreeven over de gephlogisteerde en gedephlogisteerde luchten
Boek

Natuurkundige verhandeling ter beandwoording van 't voorstel by Teyler's tweede genootschap uitgeschreeven over de gephlogisteerde en gedephlogisteerde luchten ([1781])

Niet uitleenbaar (alleen ter inzage)
Martinus van Marum