Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles
DVD

Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles ([2019])/ directed by Jake Castorena

De vier ninjaschildpadden belanden via een transdimensionale poort in Gotham City, waar ze in botsing komen met Batman. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De animatiefilm van Jake Castorena is gebaseerd op een serie stripverhalen waarin een cross-over plaatsvindt tussen de werelden van Batman en van de Teenage Mutant Ninja Turtles. De vier gemuteerde schildpadden die zeer bedreven zijn in de ninjavechtkunst komen via een transdimensionale poort terecht in Gotham City. Aanvankelijk komen ze in botsing met Batman, maar later nemen ze het samen op tegen Shredder en zijn Foot Clan, die ook in Gotham beland zijn en samenwerken met schurken als Ra's al Ghul, de Penguin en de Joker. Rosie Knight (ign.com) heeft als kritiekpunt dat de tegenstelling tussen de jolijt van de ninjabroertjes en de grimmigheid van de schurken onevenwichtig is. Zij concludeert echter: 'a whole bunch of radical fun that showcases just how talented DC's animation department is, and why they've long been seen as one of the best around. If you love TMNT and the Bat-family then this will likely become a firm favorite, and even if not, you'll almost certainly find something to enjoy in this rip-roaring romp.' Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888246528

Titel Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles
Uniforme titel Batman Teenage Mutant Ninja Turtles
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jake Castorena ; Troy Baker ; Eric Bauza ; James Tynion IV
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (83 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Troy Baker, Eric Bauza, Darren Criss, Kyle Mooney. - 4 talen gesproken waaronder Engels, ondertiteld in 11 talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op de stripverhalen van James Tynion IV en Freddie Williams II - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, (c)2019
ISBN 5051888246528
PPN 42265552X
Genre science-fiction
Taal Engels