Kidding. Seizoen 1
DVD

Kidding. Seizoen 1 ([2019])/ Dave Holstein

Jeff Piccirillo is al dertig jaar presentator van de succesvolle kleuterserie 'Mr. Pickles' Puppet Time'. Na het overlijden van zijn zoon verandert zijn leven in een chaos.

Recensie

Tragikomische serie met in de hoofdrol Jim Carrey (Dark crimes ; Yes man). Jeff Piccirillo is al dertig jaar de presentator van de kleuterserie 'Mr. Pickles' Puppet Time'. Jeffs vader Seb (Frank Langella) is de executive producer van de show, zijn zus Deirdre (Catherine Keener) is de poppenmaker. Een aantal maanden geleden is een van Jeffs tweelingzoons overleden bij een auto-ongeluk, daardoor is hij vervreemdt van de overgebleven zoon Will (Cole Allen) en is hij gescheiden van zijn vrouw Jill (Judy Greer). Jeff probeert de relatie met zijn familie te verbeteren en aan zijn nieuwe leven te wennen. Om zijn verdriet te verwerken wil hij het onderwerp 'verlies en verdriet' in zijn show inbrengen, maar de producenten zijn bang dat dit ten koste zal gaan van het imago en de inkomsten van de succesvolle show. Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) geeft een score van 76% 'fresh': 'Fans of Jim Carrey's slapstick may be disappointed, but other viewers may find a surprisingly poignant examination of life and grief in Kidding.' Genomineerd voor twee Golden globes: Beste acteur en Beste televisieserie.

Specificaties

Engels | 5053083189082

Titel Kidding. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Michel Gondry ; Jim Carrey ; Frank Langella ; Judy Greer
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2019]
Overige gegevens 2 dvd-video's (ongeveer 4 uur, 38 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jim Carrey, Frank Langella, Judy Greer, Catherine Keener. - Regisseurs onder anderen: Michel Gondry. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in 4 talen, ondertiteld in 6 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Aggregate Films, (c)2018 - Bevat extra's o.a.: Meet Mr. Pickles ; Meet the Pickles family ; How Kidding came to be
ISBN 5053083189082
PPN 422729493
Genre humoristische roman
Thematrefwoord Rouwproces
Taal Engels