Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Tussen zussen
Boek

Tussen zussen ze groeiden samen op. Nu hebben ze elkaar harder nodig dan ooit... (2019)/ Cathy Kelly, vertaling [uit het Engels]: Annemie de Vries

Twee zussen gaan verschillend om met de verdwijning van hun moeder: de een wil een perfecte moeder zijn en de ander wil zich juist niet binden.

Aanwezigheid

Recensie

Nadat ze een verkeersongeluk veroorzaakt heeft, verdwijnt de moeder van Cassie en Coco spoorloos. Dit heeft grote gevolgen voor de meisjes, ook als ze volwassen zijn. Cassie probeert de perfecte moeder en echtgenote te zijn maar heeft het gevoel dat ze het niet goed doet. Coco heeft haar relatie verbroken uit angst dat haar geliefde het zou doen. Bij allebei de zussen speelt verlatingsangst een belangrijke rol in hun leven. Intussen krijgt de lezer het verhaal te horen van hun moeder. Het einde is voor de meisjes verrassend, voor de lezer te verwachten. De karakters zijn absoluut realistisch, hun reacties begrijpelijk. En toch is het voortdurend herhalen van de verlatingsangst op den duur teveel van het goede. Het is een ontroerend verhaal over liefde, vergeven en nieuwe kansen van de Ierse bestsellerauteur, maar het is ook een voorspelbare feelgoodroman met een hoop romantiek en misverstanden.

Specificaties

Nederlands | 9789022587492 | 464 pagina's

Titel Tussen zussen : ze groeiden samen op. Nu hebben ze elkaar harder nodig dan ooit...
Auteur Cathy Kelly
Secundaire auteur Annemie de Vries
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Amsterdam : Boekerij, 2019
Overige gegevens 464 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2017 - Vertaling van: Between sisters. - Londen : Orion Books, 2015
ISBN 9789022587492
PPN 422376396
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands