Werken in de dierentuin
Boek

Werken in de dierentuin ([2019])/ geschreven door: Marianne Meulepas, getekend door: Annemieke Bunjes ; onder redactie van Minke van Dam

Wie werken er allemaal in de dierentuin? Lees hoe een dierenarts en bioloog goed voor de dieren zorgen. Met tekeningen en enkele foto's in kleur. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deze uitgave uit de reeks 'Mini-informatie'* zoomt in op het thema 'werken in de dierentuin'. Kinderen leren bijvoorbeeld wie er allemaal in de dierentuin werken en wat die medewerkers precies doen. Het boek, iets groter dan A5-formaat, opent met een uitnodigende illustratie waarmee het onderwerp wordt geïntroduceerd. Hierna volgen enkele hoofdstukken die steeds een dubbele pagina omvatten. De informatieve tekst wordt ondersteund door gekleurde tekeningen waarin de figuren wat stijfjes zijn afgebeeld, en hier en daar een heldere kleurenfoto. Het taalgebruik is eenvoudig en goed op de doelgroep afgestemd. Het educatieve boek sluit af met een samenvatting en uitgebreide tips voor meer informatie of soortgelijke onderwerpen. Het is breed inzetbaar in het onderwijs. 'Documentatiecentrum' bestaat uit vier reeksen die elk half jaar aangevuld worden met nieuwe thema's en boeken. De uitgaven in de reeks 'Mini-informatie'* zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463418348 | 19 pagina's

Titel Werken in de dierentuin
Auteur Marianne Meulepas
Secundaire auteur Annemieke Bunjes ; Minke van Dam
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2019]
Overige gegevens 19 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Isbn 978-94-6341-834-8 afkomstig van barcode achterzijde omslag - Met literatuuropgave
ISBN 9789463418348
PPN 422286729
Rubriekscode 592.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dierenverzorgers
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dierenverzorgers

Relaties/Serie

Mini informatie
Boek

Mini informatie (1977-...)

vol. reeks N27, nr. N425
Uitgeleend