Gio, Melanie en de Latooys
Boek

Gio, Melanie en de Latooys het enige YouTube-gezin van Nederland (oktober 2016)/ samenstelling en eindredactie: Daniëlle Hartemink en Raymond Krul, redactie: Oane Born, Simone Lensink, Marloes Levie ; fotografie: Eelco Hofstra

Kijkje in het leven van de Nederlandse familie Latooy, bekend van You-Tube. Met veel persoonlijke kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Recensie

Het debuut van de familie Latooy is een kleurrijk geheel vol met persoonlijke foto's, informatie over de familie en leuke quizzes. Misschien onbekend voor het grote publiek, maar ontzettend geliefd bij de fans van hun YouTube-kanalen en andere sociale media outlets. In dit bijna vierkante boek wordt er vooral kennisgemaakt met de familie, hun katten en de grappige video's die ze plaatsen. De Latooy's delen naast veel persoonlijke informatie ook interessante feiten over YouTube en andere Youtubers. De gezinsleden van de familie Latooy hebben naam gemaakt met hun verscheidene YouTube-kanalen en zijn samen goed voor meer dan één miljoen unieke volgers. Naast het vloggen staat de familie Latooy op YouTube ook bekend om hun gezinspranks, Q&A's en YouTube-challenges. Het boek is een luchtige, kleurrijke en informatieve gids over het leven achter de schermen van de familie Latooy. Speelse lay-out met veel kleurenfoto's en tekeningen, kaders en tekstjes in verschillende lettertypes en kleuren. Zal het goed doen bij de fans en toekomstige fans van de familie die geïnteresseerd zijn in hun levens en meer te weten willen komen over YouTube. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085670506 | 130 pagina's

Titel Gio, Melanie en de Latooys : het enige YouTube-gezin van Nederland
Secundaire auteur Daniëlle Hartemink ; Raymond Krul ; Oane Born ; Eelco Hofstra
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hilversum] : FC Klap, oktober 2016
Overige gegevens 130 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
ISBN 9789085670506
PPN 408033436
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen YouTube
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Sociale media