Make-up
Boek

Make-up ([2016])/ Xelly Cabau van Kasbergen, redactie: Maartje Laterveer ; fotografie: Otto van den Toorn ; illustraties: Pup Creative, Charlotte Greeven

Tips en adviezen van Xelly Cabau van Kasbergen voor je make-up en lifestyle, met voorbeelden van beroemde vrouwen als haar zus Yolanthe en Sylvie Meis. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur is make-up artist en zus van een BN'er. In dit boek geeft ze tips voor een verzorgde huid, gezonde lifestyle (sport en voeding) en natuurlijk een stralende make-up. Met veel kleurenfoto's van voor en na de behandeling. Plus een hoofdstuk over de celebrity wereld en de make-upjes van zus Yolanthe, zangeres Do, Sylvie Meys en Kim. De toon is opgewekt en positief met als motto: 'A woman's best curve is her smile'. De vormgeving is kleurrijk en fris, met onder het nieuwe papieren omslag van deze herdruk nog steeds dezelfde zonnig gele omslag met de auteur zelf. Een mooie (inhoudelijk ongewijzigde her)uitgave die jonge vrouwen zeker zal aanspreken. Met register en gratis aanvullende tutorial app voor meer tips en tricks. Voor meiden en vrouwen vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021563138 | 159 pagina's

Titel Make-up
Auteur Xelly Cabau van Kasbergen
Secundaire auteur Maartje Laterveer ; Otto van den Toorn
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2016]
Overige gegevens 159 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Utrecht : Kosmos, 2015 - Met register
ISBN 9789021563138
PPN 404413846
Rubriekscode 615.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Schoonheidsverzorging
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Schoonheids-verzorging