The layover
DVD

The layover ([2018])/ directed by William H. Macy

Vanwege een orkaan belanden twee vriendinnen in een saai hotel in St. Louis. Tussen hen ontstaat een felle strijd om de aandacht van een aantrekkelijke lotgenoot.

Recensie

Komedie van William H. Macy, die vooral bekend is als acteur (Shameless) met in de hoofdrollen Kate Upton (The other woman) en Alexandra Daddario (Baywatch). Meg en Kate zijn vanaf hun kindertijd vriendinnen en delen een appartement in Seattle. In de liefde en in hun werk zijn ze weinig succesvol. Wanneer ze samen op een last-minutereis naar Florida gaan, wordt hun vliegtuig vanwege een orkaan omgeleid naar St. Louis, waar ze in een saai hotel belanden. Gelukkig is daar ook de aantrekkelijke brandweerman Ryan (Matt Bar) die ze in het vliegtuig leerden kennen. Er ontstaat een keiharde strijd om de aandacht van Ryan. De Amerikaanse recensenten zijn erg kritisch.

Specificaties

Engels | 5053083138516

Titel The layover
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur William H. Macy ; Alexandra Daddario ; Kate Upton ; Matt Barr
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (88 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Alexandra Daddario, Kate Upton, Matt Barr. - Engels gesproken, Frans en Spaans nagesynchroniseerd, meerdere talen nagesynchroniseerd waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Unified Pictures, 2017
ISBN 5053083138516
PPN 416170269
Genre humoristische roman
Taal Engels